Få taget et billede med alle søskende er en super gave ide. Det er dejligt med et samlet billede af søskende, frem for måske at have fire enkle portræt billeder på væggen. Særlig hvis man har mange billeder i et hjem.

Et søskende billede kan også fremstråle kærlighed på en anden måde en et portæt gør. Et søskende billede behøver ikke altid at være et billede, hvor søskende kigger direkte ind i kameraet. For nogle gange når de giver en krammer eller leger, kommer de helt særlig udtrykt ud. Fyld med kærlighed.

Giv som gave

Bedsteforældre bliver altid glade for et godt billede af børnebørnene, et billede de kan hænge op, eller have til at stå på skrivebordet. Da jeg altid levere digitalt kan bedsteforældre også få billedet på deres mobil, og i kan dele billedet med flere familiemedlemmer.

Søskende billeder er også super til mor og far også selvom børnene er voksne. Faktisk glemmer man ofte at tage de her voksne søskende billeder: Dette skyldes nok at man tit kan være optaget af at tage billeder af de små børn. Derfor kan det være en god ide at få en tid i fotostudie, så skal jeg nok hjælpe jer, med en god gave til mor og far. Gaven kan være en perfekt ide til morsdag eller farsdag eller bare som en fødselsdagsgave eller julegave.

Det ekstra

Har du selv nogle ideer til en opstillingen, prøver vi gerne det af, ellers har jeg altid flere ideer.

Det kan være rigtig sødt, særlig hos børn at børnende har ens tøj på. Eller bare noget som er nogenlunde ens. Da det giver et fedt look på billedet, når familien passer sammen i tøjet også.

Jeg er beliggende lige på kanten mellem Skanderborg og Horsens, og faktisk rigtig tæt på E45 for dig der måske kommer længere væk fra. Er du inerreseret i at se mine priser så kan de findes her.