Børnebilleder

Børn er altid gode at tage billeder af, de udvikler sig hele tiden. De små er sjove at tage billeder af på månedsbasic, da de vokser særlig meget den første tid. Når de så blivere større er det fedt med et årlig billede, så kan man også få opdateret diverse albums og rammer. Samt give de bedst i gave.

Jeg har taget mange billeder af børn, nok det jeg har gjort mest, og jeg elsker det.

Børnebilleder

Børn har så mange udtryk, at der kan være så utrolig mange ansigter at fange og eviggøre i et billede. Hos mig foregår en fotografering i mit fotostudie, her i på min bopæl i Skanderborg. Jeg sætte 45 min. af pr. kunde og det er altid rigelig med tid. Faktisk udløber de fleste børns tålmodighed efter bare 20 min, så det er med at være hurtig på aftrækkeren.

Når det bliver lidt svært

Nogle gange gider børn bare ikke, men synes nu altid det lykkes alligevel. Her hjælper det nogle gange at synge, lege, eller børn måske har lidt legetøj med eller en lille snack. Vi har masser af tid, så der er også tid til at det skal være lidt svært.

Den lette alder

Børn på 6 måneder når de kan sidde op og ikke kravle er nok det mest idelle tidspunkt for børnebilleder. Da barnet kan mere, side, ligge, grine, smile. Men ikke komme nogle steder hen. Når de begynder at kravle, og bliver god til det, har de det med at kravle væk.

Når de bliver lidt ældre, og gør hvad man siger, så bliver de lette igen. Men i alle de andre aldre er de nu stadig super dejligt, og der plejer altid at komme nogle gode børnebilleder i kassen.

Hvis du gerne vil vide mere kan der læses lidt praktisk information her, og priserne kan findes her, jeg levere altid digitalt, men kan sagtens fremkalde helt op til A3 format.