Børnebilleder

Børnbilleder kan være fantastisk af at tage. Børn udvikler sig hele tiden. De små er sjove at tage billeder af på månedsbasic, da de vokser særlig meget den første tid. Når de så blivere større er det fedt med et årlig billede, så kan man også få opdateret diverse albums og rammer. Samt give de bedst i gave.

Skab uforglemmelige minder med en professionel børnefotografering, der fanger smil og latter. Her hos Fotograf Mona Dahl kombinerer jeg ekspertise med kreativitet for at levere enestående portrætter af børn i alle aldre, både i fotostudie og i den betagende natur.

Børnebilleder

Børnebilleder

Børn har så mange udtryk, at der kan være så utrolig mange ansigter at fange og eviggøre i et billede. Hos mig foregår en fotografering i mit fotostudie, her i på min bopæl i Skanderborg. Jeg sætte 45 min. af pr. kunde og det er altid rigelig med tid. Faktisk udløber de fleste børns tålmodighed efter bare 20 min, så det er med at være hurtig på aftrækkeren.

Billede af baby

Hvordan arbejder jeg

Jeg tror på, at den bedste børnefotografering opstår, når børnene føler sig trygge og glade. Her hos mig går jeg altid efter at skabe en afslappet atmosfære, der tillader ægte udtryk og naturlige smil. Tilpasser barns unikke personlighed og prøver forskellige ting af og ser hvad der virker for jeres barn.

Foto af barn kravler

Når det bliver lidt svært

Nogle gange gider børn bare ikke, men synes nu altid det lykkes alligevel. Her hjælper det nogle gange at synge, lege, eller børn måske har lidt legetøj med eller en lille snack. Vi har masser af tid, så der er også tid til at det skal være lidt svært.

Fotografering af barn

Den “lette” alder

Børn på 6 måneder når de kan sidde op og ikke kravle er en fantastisk alder at fotografere. Da barnet kan meget, side, ligge, grine, smile. Men ikke komme nogle steder hen. Når de begynder at kravle, og bliver god til det, har de det med at kravle væk. Jeg elsker vildt meget at fotografere denne alder.

Men alle aldre har hver deres unikke udtryk og elsker at have børn i studiet.

Søskende

Ud over at tage billeder af det enkle barn, er man velkommen til også i samme session at få taget nogle søskendebilleder.

Priser og andet praktisk

Hvis du gerne vil vide mere kan der læse lidt praktisk information her, og priserne kan findes her, jeg levere altid digitalt, men kan sagtens fremkalde helt op til A3 format.