Lige udenfor for Gedved i Horsens finder du mit fotostudie. Her har jeg fotostudie på egen bopæl og tager glædeligt billeder af dig og din familie. Jeg tager portrætbilleder, familiebilleder, søskendebilleder, nyfødtbilleder og meget mere. Har du en forspørgelse på noget anderledes vil jeg med glæde hjælpe, kontakt mig her.

Pris for fotografering 450 kr.

Hvad kan du forvente?

Fotografering foregår her på min bopæl, hvor jeg har mit fotostudie, jeg har sort og hvid baggrund. Den Hvide er rigtig god til billeder af børn, søskende og generelt når man ønsker et mild og neutral udtryk i billederne. Den sorte baggrund er super lækker, hvis man som voksen ønsker lidt unikke portrætbilleder til fx. linkedin. Den sorte baggrund er også lækker hvis der er bar hud, dette kunne være til en graviditetsfotografering, hvor man måske ønsker at der leges lidt med lyset.

Jeg sætter 45 min. af til fotografering, dette er normal rigeligt af tid, så der er også tid og plads til en baby skal have mad. Eller til at børn lige kan falde til, hvis de synes det er lidt svært. Normalt tager en fotografering af børn ikke så lang tid, da børns tålmodighed løber op. Men jeg vil altid gøre mit bedste og ved de situationer hvor børnene ikke rigtig gad, plejer det normalt at lykkes alligevel, jeg har da et par tips og triks.

Baby billede horsens

Digitale billeder

Når en fotografering er slut, får i et link til hvor i kan vælge jeres farvoritter. De billeder i vælger redigere jeg, og i får dem som en digital version i høj opløsning i jpg format. Ønsker man også fremkaldelser, fremkalder jeg med glæde også. Jeg fremkalder op til A3 i de mest normale størrelser, så det er let for dig at finde en ramme. Men spicalmål indenfor A3 er også muligt. Se prisliste her. Kan også fremkalder større end A3 og i andet materiale, her er der bare lidt længere leveringstid.

Fotograf Horsens

Min beliggenhed er lige på kanten mellem Horsen og Skanderborg nemlig i Tebstrup, som ligge lige ved E45 afkørselen 54 Ejer Bavnehøj. Derfor kan man betrægte mig både som Fotograf i Skanderborg, men også Fotograf i Horsens.

Fotograf Mona Dahl