Hunde fotografering

Få fotograferet din hund i fotostudie eller på lokations.

Hos Fotograf Mona Dahl hvor passionen for hunde og fotografering mødes gennem en unik fotografisk oplevelse. Jeg forstår, at hunde er mere end bare kæledyr, de er medlemmer af familien, og målet er at indfange og fremhæve deres unikke personligheder og skønhed.

Hvalpe og hunde fotografering

Fotostudie

Fotografering af hunde kan arrangeres i mit fotostudie her i Tebstrup, placeret mellem Skanderborg og Horsens.

Jeg tilbyder muligheden for at fotografere din hund foran enten en hvid eller en sort baggrund. Det kan være en god idé at overveje, hvilken baggrund du foretrækker til fotograferingen af din hund. Husk, at en hvid hund vil smelte mere sammen med en hvid baggrund, mens der vil være mere kontrast, hvis du vælger en sort baggrund.

Hvis du har lyst til at være med på billederne, er du mere end velkommen, og det samme gælder for dine børn.

hundefotografering

Hunde fotografering

Når jeg har en hund inde til fotografering, gøre jeg alt hvad jeg kan for at få nogle fantasisk billeder. Jeg bruger meget jer ejer, da en hund ofte ikke lægge eller sidder stille særlig længe. Det er ofte også en af de mere sjove fotografering, for hvor er hunde bare dejlige og har deres helt egen personlighed.

Familiebillede med hund

Familiebillede med hunden

Når i kommer til en hundefotografering, er i velkommen til at kombinere det med en familiefotografering. Det koster ikke ekstra, og jeg elsker at tage mange forskellige billeder.

hvalpe fotografering

Hvalpe fotografering

Det er noget helt særligt, når hunden får sine hvalpe. Hvorfor ikke forevige et billede med mor-hunden og hendes hvalpe? Det kan være en fantastisk gave til de nye ejere af hvalpene og samtidig skabe et dejligt minde om de otte uger, man selv tilbragte med de små hvalpe.

hunde foto

Den sorte baggrund

I mit fotostudie har jeg også en sort baggrund, jeg kan fotografere hundene på. Ønsker i den sorte baggrund skal i give besked inden så jeg har den klar til jer.

Hunde fotografering udendørs

On lokation

Vil du gerne have ude fotos, og billeder hvor der plads til leg, løb og i hundes mere naturlig element? Kan vi sagtens mødes på en lokation og der vil jeg tage en masse billeder af hunden eller evt hunde.

Kontakt mig for at aftale tid og få et tilbud.

Hunde fotograf

Til fotografering af hund er familien også meget velkommen, så kan vi tage et fælles billeder af jer alle sammen inkl. hund.

En fotografering af en hund kan godt være svært, hvis hund ikke vil være stille, men med en masse godbinder og samarbejde mellem fotograf, hund og ejer plejer det at gå rigtig godt.

Godt at huske

Inden du kommer til fotografering lige meget om det er ude eller inde er det en god ide at have tænkt over:

  • Hvad ønsker du som baggrund – giv mig gerne besked inden
  • Har hunden noget legetøj som må komme med på billederne?
  • Hvilke små godbider er gode at have med – Jeg anbefaler små da der godt kan gå nogle stykker til
  • Vil du eller et andet familiemedlem med på nogle af billederne?
  • Er hunden meget urolig og stor – anbefaler jeg fotografering udenfor.

Når hunden skal tis / pølser

Jeg har en have hvor hunden sagtens kan komme ud, også hvis der er behov for det under fotografering. Bare husk at samle op efter jer.

Hvad får du

En fotografering ude eller i studie | i fotostudie får du 45 min. fotografering for 460 kr.

Du får alle de gode billeder tilsendt til at kigge igennem og udvælge lige dem du synes bedst om.

Jeg redigering dine valgte billeder for 150 kr. stykket og levere dem i høj opløsning som jpg fil.

Jeg kan også fremkalde dine billeder helt op til A3 – Se priser her.

Er du klar til at indfange dit kæledyrs skønhed på et billede? Book tid nu til en fotosession, hvor vi sammen kan skabe minder, der varer livet ud.