Familiebilleder

Ønsker du smukke og mindeværdige familiebilleder, der fanger kærligheden og forbindelsen mellem dine nærmeste? Her hos Fotograf Mona Dahl kombinerer jeg professionel ekspertise med passion for at skabe uforglemmelige øjeblikke for din familie.

Familiebilleder
Billede af familie

Familiebilleder

Når jeg tager billeder lytter jeg altid først til hvad I har af ønsker. Både til opstillingen, men også hvis i ønsker andre typer billeder som portræt og søskendebileder. Så vi kan nå det hele.

Familiebillede med hund

Familiebillede med hunden

Når jeg selv tager familiebilleder har også altid min hund med på billedet. Min Hund er jo selvfølgelig også er en del af familien. Det er selvfølgelig letter med en lille rolig hund, men hvis i mener i kan styrer en større hund, så bare tag den med. Men husk lige at give mig besked først inden der medbringes et kæledyr. Nå i så har hunden med, kan vi også tage et par hundebilleder hvis det er.

Lille familie

Vi prøver lidt forskelligt

Vi prøver flere forskellige opstillinger, og har børne ikke lyst mere, har jeg da et par tips og triks vi også lige kan prøve så vi kan få nogle rigtig gode familiebilleder i kassen.

Voksen familiebillede

De voksne børn

Det er ikke kun familier med små børn der kan få glæde af et familiebillede. Faktisk er det også et ønske fra familier med voksne børn.

Udendørsfamilie

Udendørs familiebilleder

Er man en stører familie eller bare ønsker et mere “naturligt” udtryk, er udendørs familie fotografering en oplagt mulighed. Vi aftaler sammen et sted og tidspunkt for fotografering, og så mødes vi der til en hyggeligt familiefotografering. Under fotografering er det også muligligt at få taget billeder af de enkle familier, hvis man er flere familier samlet. Det er også muligt at få taget billeder, bare af børnene.

Kontakt nu

Når man fotografere børn

Når man fotografere med børn har man altid en hvis tidshorisont, da deres tålmådighed udløber, men det plejer altid at lykkes. Derfor er det en god ide at have en prioteringslist hvis man fx også ønsker søskende billeder og enklebillleder. Jeg vil nemlig oftes starte med de i mener er vigtisk så vi er sikker på at nå det.

Et andet tip til fotografering af børn er “lokke mad” som kan gives undervejs under fotografering. Bare husk ikke for store “godbidder”. Jeg bruge til mine egne børn nødder eller de helt små vingummibamser. Et andet tip kan også være legetøj som gerne må komme med på billederne, fx en fin bamse.

Tænk over tøj

Tøj valget kan være ret væsentlig når i skal fotograferes. Det er ofte en rigtig god ide med tøj i familie der passer sammen. Fx er hele familie i mørke toner, eller lyse farver. Men det også være i alle har et eller andet blåt på. Det vigtigste er dog i har det godt i tøjet.