Familiebilleder

Få taget billeder af din familie. Jeg har plads til fem personer på en gang i mit fotostudie. Så er i en familie på op til fem, så kom forbi. Hvis i er flere kan vi gøre det udendørs, kontakt mig på mail hvis det er tilfældet.

Jeg skal selv altid have ét årlig familie billeder, som jeg bruger på forsiden af min årbog. Jeg synes også det er sjovt at kigge på familiebillederne fra år til år, fordi med børn så sker der simpelthen så meget hele tiden.

Familiebilleder

Når jeg tager familiebilleder har også altid min hund med på billedet. Min Hund er jo selvfølgelig også er en del af familien, så det kan man også hvis man synes. Det er selvfølgelig letter med en lille rolig hund, men hvis i mener i kan styrer en større hund, så bare tag den med. Men husk lige at give mig besked først inden der medbringes et kæledyr.

Når jeg tager billeder lytter jeg altid først til hvad I har af ønsker. Både til opstillingen, men også hvis i ikke kun ønsker familiebillede, men også portræt og søskende bileder: For så prøver vi at nå det hele.

Når vi har prøvet jeres ønsker af, har jeg altid også et par ideer til opsætning vi kan prøve. For det er bare med at få mange billeder i kassen, så der kan blive nogle gode nogle at vælge i mellem.

Hvad kan man forvente

Når man fotografere med børn har man altid en hvis tidshorisont, da deres tålmådighed udløber, men det plejer altid at lykkes. Og har man svært ved at vælge, så kan jeg anbefale af få billedere fremkald som collage. En collage kan sagtens være en blanding af gode men også sjove billeder. Jeg sætter altid selv mine familiebilleder op som i collage i en årlig fotobog.

Er du interreset i at vide hvad en fotografering hos Mona Dahl koster så tjek min prisliste. Jeg levere altid digitalt først, da jeg selv bruger rigtig meget mine billeder digitalt. Man kan også sagtens få sine billeder fremkald her, jeg tilbyder fremkaldelser helt op til A3 format.