For mange forældre er den første måned af ens barn liv noget helt unik, og tiden går alt for hurtigt. Barnet udvikler sig lyn hurtigt. Hos Fotograf Mona Dahl kan man få taget nyødt billeder af den lille nye baby.

Man kan bestille tid mens man stadig er gravid og evt bare få tiden flyttet, hvis det ikke passede alligevel. Man kan også sagtens book tid efter barnet er kommet til verden. Hos Fotograf Mona Dahl kan man booke sin tid online, nemt og hurtigt.

Pris for fotografering 460 kr.

Nyfødt sovende foto

Nyfødt fotografering

De første 2 måneder er helt unik udtryksmessigt af den lille nyfødte, og babyen udvikliger sig med lynst hast. Så lad mig forevige jeres lille ny, det vil være mig en stor fornøjelse.

Nyfødt billeder

Få taget dit nyfødt billeder hos Fotograf Mona Dahl. Jeg har flere tæpper som er gode som baggrund, og kan give ekstra variation i billedet. En baby fotografering hos mig er der tid til det hele, og en pause hvis barnet skal ammes eller trøstes.

Jeg vil anbefale skiftetøj da det kan være rigtig fint at prøve to forskellige slags tøj. Vi prøver også gerne i bare body så man kan se de små dejlige fødder og lår.

Billeder med bar rumpe

Små børn er simpelthen super søde uden tøj. Så ønsker du også vi prøver lidt uden bleen så kan vi sagtens også gøre det. Så krydser vi finger for det ikke bliver gult om lidt. Men er der uheld går det nok. Skal bare være til sidst i en fotografering.

Tid

Babyer kan variare meget i hvor meget de kan. Hvis barnet sover har vi ro og kan tag en masse billeder. Men vi vil selvfølgelig også gerne have taget lidt nyfødtbilleder hvor barnet er vågen. Men vi ser hvordan tiden går og mon ikke vi når lidt at det hele.

Vil du gerne have taget billeder af dit barn hver måned, så kontakt mig for et tilbud. At få foreviget det lille vidunder hver måned kan være en rigitg god ide, og ved så mange fotografering vil jeg gerne give lidt rabat.