Få tager et pasbillede eller foto til dit kørekort hurtigt og nemt.

Jeg tager et billed efter politiets krav til id foto og printer i høj kvalitet med det samme, så de kan bruges samme dag.

Pasbillede

Det får du:

Du får 4 stk. print 35×45 mm.

1 digitalt version sendt til din mail i fuld format.

Pris 200 kr.

Fotosession inkl. print af foto tager ca. 10-15 min.

Book en søndags tid online eller Kontakt mig for at aftale en tid en anden dag.

Security Code:
security code
Indtast sikkerhedskoden:

Submit
Børnepas

Garanti

Jeg stiller garanti for at billederne kan bruges, det vil sige skulle billedet mod forventingen ikke leve op til til kravene, er du velkommen til at komme igen gratis og få nye billeder med. Medbring billederne eller et afslag på billederne. Er billederne beskidte eller bøjet stilles der ikke garanti.

Fotosession til det hele

Ønsker du både pasfoto men også en alm fotosession, kan du få 4 fremkaldelser af pasbilledet med for kun 50 kr. En alm fotosession koster 450 kr. og varer 45 min. ca.

Det vil sige for 500 kr. får du:

  • 45 min fotosession i fotostudie
  • 4 stk fremkaldt pasbillede med hjem samme dag
  • mulighed for at vælge billeder i ro og mag hjemme

Om det er pas billederne eller de “sjove” billeder vi tager først er lige meget, vi gør hvad der passer bedst for jer. De almindelig billeder vi tager kan være fx alm portræt eller søskendefoto, men måske i ønske et familiebillede så klare vi også den. Billederne fra fotosession kan du kigge igennem i ro og mag der hjemme. Pris pr. valgte billede er 150 kr. som redigeres og sendes til mail, priser for fremkaldelser kan ses her. Jeg fremkalder op til A3 i egen produktion på mat eller blankt fotopapir. Tilbyder også større fremkaldelser med lidt længere leveringstid.