Som konfirmation fotograf tager jeg billeder af konfirmanden og gerne også sammen med familien, på konfirmationsdagen. Dette vil være forgå på et aftalt sted, det kan fx være ved kirken eller på en lækker lokation i nærheden. En fotografering af konfirmanden vare ofte en time og kan være før eller efter kirken, så i kan nyde festen resten af dagen. I er også velkommen til at booke flere timer. Måske i også ønsker fotografering i kirken eller til festen.

Pris

  • 1700 kr. for en times fotografering inkl 30-60 digitale billeder
    • Billderne får en automatisk generel redigering i forhold til lys, farve og kontrast

tlf: 24910567 el. mail fotografmonadahl@gmail.com

Tilkøb

  • En udvidet redigering af et billede 150 kr. pr. stk. Billedet leveres digitalt
  • Fremkaldelser se priser her
konfirmations fotografering

Hvordan foregår en fotografering af en konfirmation?

Vi mødes på en aftalt lokation, dette er ofte ved kirken eller et nærliggende natur område. Jeg går rundt med konfirmanden i en halv times tid hvor vi tager en masse billeder. Jeg har en masse ideer til hvordan billedet kan se ud, men der er også plads til konfirmandens egne ønsker. Derefter mødes vi igen med familien og her tager vi lidt gruppebilleder.

Hvis fotografering foregår der hvor festen skal holdes, kan vi også aftale jeg bruger lidt tid på at fotografer lokation, borddækning m.m.

Jeg tilpasser hellere end gerne efter jeres ønsker og der er altså ikke noget slået fast. I er også velkommen til at booke mig i flere timer, fx til kirken, enklebilleder af konfirmanden, gruppebilleder men også festen. Dette aftaler vi sammen. Køber i flere timer giver jeg også gerne et lille tilbud.

Studiebilleder

I skanderborg har jeg et fotostudie, det er også muligt at booke sig ind her, og få lidt af den type billeder også af konfirmanden. Her kan jeg tage portrætbilleder på hvid eller sort baggrund og mange andre typer billeder.

Ønsker kun få billeder?

Konfirmations fotografering

Ønsker man ikke så mange billeder, eller ønsker alle valgte billeder redigeres, vil jeg anbefale man vælger min alternative pris som er 460 kr. i timen og derefter køber man billeder for 150 kr. pr. stk. som redigeres og leveres digitalt. Dette er mere til dig, som kun ønsker 3-5 billeder af konfirmanden.

Hvor kører jeg hen?

Jeg har bopæl i Tebstrup ved Skanderborg, og alt indenfor en 40 km kommer jeg gerne til. Er vi ud over 40 km. kontakt og høre. Men kommer vi op på 60 km bliver det desværre nej tak fra mig.

Jeg håber vi ses til en fotografering af konfirmationen.