Portrætbilleder i Skanderborg

Få taget dit portrætbillede hos Fotograf Mona Dahls fotostudie. Studiet ligger på egen bopæl i Skanderborg på kanten til Horsens.

Jeg tager portrætbilleder af baby, børn, teenager og voksne. Vi prøver også gerne flere opstillinger og close up men også hel figures. For at varier kan jeg anbefale et tøj skift. Der plejer at være tid nok til at prøve lidt forskelligt.

Portrætbilleder

Jeg tager portrætbillede af voksne, som måske skal bruges til en invitation, facebook eller linkedin eller en jonansøgning. Da behovet ofte er digitalt, levere jeg altid mine billede digitalt, se mine priser her.

Portrætbilleder af børn tager jeg også rigtig mange af, de kan nemlig være gode at have fremkaldt til hjemmet. Ellers er de ofte også en god gave til fx bedsteforældre. Billederne kan man også bruge på instagram og facebook da jeg levere digtitalt frem for alt.

Ideer

Jeg har et par skamler, som er særlige godt at bruge ved portræt fotografering af børn. Børn er ofte fyldt med energi, og har svært ved at stå stille, derfor er det godt med en skammel. Skamlen gør det lette for børnen at vide, hvor de skal være, og så kan vi fokusere på at få et smil frem.

Jeg bruger ofte også gerne et par hånddukker til portræt af børn. Dukkerne er forældrene også velkommen til at holde og se om de kan få et par smil frem. Men det er også en god ide at det er mig der får smilet frem, da børnene så kigger på mig og derved også i kameraet.

Søskende er også velkommen, ofte kan vi både når alm. portræt og søskendebilleder. Hvis i også ønsker et familiebillede gør vi også det. Men man skal også passe på at ville nå for meget forskelligt i en fotosession, hvis især børns tålmodighed kun holder 20 min. men jeg prøver altid at nå alle jeres ønsker og fokuser på det i ønsker mest.

Det gode smil

Hvis du spørg mig, er et godt smil det bedste på portætter. Man ser ofte rigtig venlig ud, og glad. Så tip til jer – smil og grin gerne på billederne selvom det måske kan være svært, når jeg beder jer om det. Det jeg altid selv gør er at grine “falsk” – ha ha ha. og vis gerne tænder. Så plejer der at komme et godt smil frem, selvom det måske er et stort smil, men det bliver ofte langt bedre, end den lukket mund som prøver at fremkalde et smil. Men det er helt op til jer, hvor meget i gerne vil smile og er du typen der ikke smiler med tænder så er det selvfølge sådan vi gør.

Det anderledes portrætbilleder

Få taget anderledet portrætbillede. Det kan være hvor du ikke kigger i kameraet, det kan være hvor vi leger lidt med lyset. Det kan også være vi bevæger os over i lidt mere halvfigures billeder, hvor vi har mere af kroppen med. Se nogle eksepler nedenfor.

Det anderledes lys og positions

Halvfigursbilleder