Gravid fotografering

Få taget et flot billede af den store dejlige mave, så du altid kan mindes hvordan det var at være gravid. En gravisitetsfotografering er en dejlig afslutning på graviditeten, og sjov at se tilbage på også for den lille baby der lå i maven.

graviditetsfotografering

Graviditets fotografering

Jeg tilbyder fotografering her i fotostudie i Tebstrup som er lige på kanten mellem Skanderborg og Horsens. Man kan få taget sine billeder på en sort baggrund som kan give et lækkert look særlig ved bar hud. Man kan også få taget på hvid baggrund. Vi prøver altid lidt forskelligt og jeg kan anbefale man tager lidt forskelligt tøj med, i forskellige faver. Normal er der tid til vi kan prøve både den hvide baggrund og sorte baggrund når du er her. Skal kæresten også være med på nogle billederne er vedkommende meget velkommen.

Fotografering on location

Gravid par fotografering

Ønsker du en fotografering uden i naturen, måske har du et sted som betyder noget særlig for dig, eller du har termin på lige den årstids som du synes er smukkest. Så kontakt mig og vi kan finde et sted og en tid som passer os. Så du kan få lærke graviditetsbilleder med hjem og gemme og mindes igen og igen.

Graviditetsbilleder løbende under graviditeten

Man kan også få taget et gravisitets billede hver måned og følge udviklingen. En sjov ting til disse billeder kunne være at tage noget med som symboliser babys størrelse. Hvis i ønsker fotograferingen flere gange i løbet af graviditeten så har jeg flere tilbud, som i finder her.

Fotografering i mødregruppen

Når den lille baby så er kommet er i mere end velkommen forbi mit fotostudie, og jeg vil tage en masse søde billeder af den lille nyfødte.

Men der er faktisk også mulighed for jeg kan komme ud til din mødregruppe, og tage billeder af alle jeres søde babyer. I kan læse mere om fotografering hos mødregruppe her.