Familiefoto udendørs

Billeder fra en udendørs fotografering kan noget helt særligt. Det har ofte et meget naturligt udtryk og der er mere plads til leg og store bevægelser. Om det er billeder af hele familien, billeder af børnene eller måske en blanding af det hele er lige meget, jeg tager de billeder i ønsker.

Tilbud udendørsfotografering

Priser på udendørsfoto

  • 60 minutters fotografering
  • 30-60 digitale billeder (med en overordnet redigering.)
  • Fotosted fx Capri i Skanderborg – Dyrehaven 7, 8660 Skanderborg

PRIS I ALT 1700 kr.

Ved Capri, er der skov, større græsplæner, vand og bro. Alternativ omkring Tebstrup fx præstegården Sneptrupvej 4. Ønskes et andet kan kan kørselsgebyr forkomme


Ønskes kun få fotos?

45 minutters fotografering

PRIS I ALT 460 kr.

Billeder købes efterfølgende for 150 kr. pr. stk. Billeder redigeres og leveres digitalt.

Vinterfotografering

Familiefoto om vinteren

Bare fordi der er blevet kodt, kan man stadig tage dejlige familiebilleder udendørs. Det giver en anden stemning, men stemt stadig en dejlig en.

Fætter kusine billede

Fætter kusine billede

Bedsteforældre elsker dem. Et samlet billede af børnene. Samme tid er der mere plads når man fotografere børn udenfor. Det kan nogle gange være nemmer for børnene. Samt når vi fotografere udendørs, er vi ikke begrænset af antal personer der må være med.

Udendørs børne billeder

Billeder bare af børnene

Til en fotografering er det ofte muligt, både at nå det store familiebillede, men også billeder bare af børnene sammen eller portrætter jer.

Sådan bruger du flere billeder fra fotografering:

Er det svært at vælge det bedste, eller giver det mere mening at have flere billeder sammen? Så sæt billederne ved siden af hinanden eller fordel dem i en fed billedevæg. Så kan du vise flere billeder fra samme fotografering. Man kan også bruge sine billeder andre steder end i en ramme på væggen. Nemlig en fotobog, på sin facebook eller måske i årets kalender. Læs med og blive inspireret til hvordan du kan bruge dine billeder på flere måder.

udendørsfoto på væg

Fotografens vægbilleder

I mit eget køkken har jeg tre store rammer i målene 40x50cm med passparout og et billede i A3. Her har jeg et rigtig godt søskendebillede og så to portrætter. Jeg synes der er så meget liv og kærlighed i billederne, og i sort/hvid får det et eksklusivt udtryk, som passer rigtig godt ind i rummet.

Børnebilleder i vægkalender

Udendørsfotos i en kalender

Hos Fotograf Mona Dahl får man ALTID sine billeder digitalt, så de kan bruges i mange forskellige ting. Jeg laver selv hvert år en kalender med billeder. Mange af billederne er fra forskellige begivenheder og oplevelser. Men nogle af månederne er også fotos fra fotograferinger og elsker at blive mindet om billederne året efter.

Udendørs fotografering billeder i fotobog

Brug flere i en fotobog

Hvert år laver jeg en Årbog, med billeder fra året der gik. En fed måde at bruge flere familiefotos på og rigtig hyggeligt at kigge igennem senere. Jeg har mange billeder fra fotograferinger, bruger altid 5-10 billeder, og ofte er de uredigeret eller kun med en let og hurtig redigering og det er virkeligt fedt at kigge på så mange forskellige billeder.

fotografi på mobilen

Billeder til mobilen

Det bedste ved at få sine billeder digitalt er man også kan bruge dem som sin baggrund på telefonen, på sin facebook eller måske et instagram post. De er lette at dele med familien. Jeg deler mange billeder også fra fotografering af mine børn og jeg, på min private instagram.