Baby fotograf Skanderborg

Jeg hedder Mona og er Fotograf i Skanderborg og tager masser billeder af nyfødte, babyer og børn.

Jeg lytter altid til jeres ønsker, og vi prøver altid lidt forskelligt. Der er også mulighed for at barnet kan skifte tøj, få mad og hvad der nu ellers er behov for.

Fotografering kun 450 kr. for 45 min | Altid digitale billeder kun 150 kr. pr. stk.

Babys første tid

Den første tid med babyen går så utrolig hurtig at det kan være dejligt at få foreviget et øjeblik og får det dejligt billede op på væggen. Jeg fotografer baby, nyfødte og børn i alle aldre her i mit fotostudie i Skanderborg. Mit studie ligge tæt til E45 afkørslen 54 som er lige mellem Skanderborg og Horsens.

Hvornår bør baby blive fotograferet?

Når de er helt nye er der bare noget fortryllet, og jo mindre de er, jo mere sover de, og det kan være rigtig sødt at sove billeder af baby. Men ellers er jeg rigtig glad for alderen omkring de 6 måneder for nogle baby kan sidde der men ikke kravler. Her han man masser muligheder for dejlig forskellige og søde billeder af baby. De kan ligge, sidder, grine og meget mere, og hvis de ikke kravler, stikke de ikke af hvilket gør arbejdet let.

Når de så kravler er der masser af energi og så skal man bare være hurtig ellers hjælper en skammel eller stol også rigtig meget og på den måde kan vi stadig få masser af lækre billeder.

Søskende og familie

Skal søskende med på et billede af baby, så bare tage søskende med og tager også gerne et par portrætter af søskende alene hvis i ønsker. Jeg lytter altid til jeres ønsker så vi kan nå det hele, skal hele familien også med på et billeder, gør vi bare det også.

Jeg håber vi ses i mit fotostudie her i Skanderborg

Venlig Hilsen

Fotograf Mona Dahl

Fotograf Skanderborg