Baby fotograf Skanderborg

Jeg hedder Mona og er Fotograf i Skanderborg og tager masser billeder af nyfødte, babyer og børn.

Jeg lytter altid til jeres ønsker, og vi prøver altid lidt forskelligt. Der er også mulighed for at barnet kan skifte tøj, få mad og hvad der nu ellers er behov for.

Fotografering kun 460 kr. for 45 min | Altid digitale billeder kun 150 kr. pr. stk.

Nyfødt fotografering

Nyfødte fotografering 0-2 måneder

Den første tid går så hurtig, forevig den lille med en fotografering, hvor vi sammen skaber minder og jeg fanger ikke kun de traditionelle billeder, men også de små detaljer, som de fine fingre, tæer og ansigtsudtryk, der gør din nyfødte unik.

Baby fotografering 3-6 måneder

Man får så mange udtryk i denne alder. Så snart de kan løfte hovede længe, så sker der bare så meget. Kan baby sidde er der bare endnu mere varieret udtryk i billederne.

Fotografering barn

Baby fotografering 7-12 måneder

Nu går det løs, de kravler og måske endda går. Så kan man få utrolig mange gode billeder. Men kræver også lidt mere fra forældrene til en fotografering, da de små stikker af. Men så sætter vi de kære små tilbage og så gør vi det igen og igen. og har en leg og fest på samme tid.

Babys første tid

Den første tid med babyen går så utrolig hurtig at det kan være dejligt at få foreviget øjeblikket. Jeg fotografer baby, nyfødte og børn i alle aldre her i mit fotostudie i Skanderborg. Mit studie ligge tæt til E45 afkørslen 54 som er lige mellem Skanderborg og Horsens.

Hvornår bør baby blive fotograferet?

Først og fremmes er alle aldre gode. Når de er helt nye er der bare noget fortryllet, og jo mindre de er, jo mere sover de, og det kan være rigtig sødt med et sove billeder af baby. Men ellers er jeg personligt rigtig glad for alderen omkring de 6 måneder for nogle baby kan sidde der, men ikke kravler. Her han man masser muligheder for dejlig forskellige og søde billeder af baby. De kan ligge, sidder, grine og meget mere, og hvis de ikke kravler, stikke de ikke af hvilket gør arbejdet let.

Når de så kravler er der masser af energi, og så skal man bare være hurtig ellers hjælper en skammel eller stol også rigtig meget og på den måde får masser af lækre billeder.

Søskende og familie

Skal søskende med på et billede af baby, så bare tage søskende med og jeg tager også gerne et par portrætter af søskende alene, hvis i ønsker. Jeg lytter altid til jeres ønsker så vi kan nå det hele, skal hele familien også med på et billede, gør vi bare det også.