Giv en personlig og unik gave til mors dag i form af en fotografering i Skanderborg nær Horsens.

Mors dag fotografering

Fotografering i fotostudie

Invitere mor og familien forbi mit fotostudie og få nogle helt unikke billeder sammen. Vi kan tage alle mulige kombinationer, det kan være af hele familien samlet eller i små grupper. Til en fotografering sætter jeg 45 min og vi gør en hel masse, og jeg lytter altid til jeres ønsker.

Mors fotografering

Fotografering udenfor

En fotografering til morsdag kan også være udendørs og måske af hele familien, kusiner, store søskende, børnebørn eller hvem i nu synes. Da det er større gruppe skal det være udenfor da mit fotostudie kun kan have op til fem personer.

Mors dag barn

Fotografering inden mors dag

En god ide kan også være at komme til fotografering inden mors dag, så hun kan bliver overrasket på selve dagen med færdige billeder. Det kan være billeder af børnene eller af faren og børnene eller måske er det børnebørnene der skal tages billeder af.

Hvor kan fotografering forgå

Jeg vil anbefale hvis udenfor at vi fotografer ved Capri i Skanderborg og det område. Her er der en lækker skov, en flot sø og mange forskellige muligheder. Har i et andet særlig ønsker, så finder vi ud af det.

Gavekort

Ønsker i at give en fotografering til mors dag, men datoen ikke lige passer i kalenderen. Så kan i give et gavekort til en fotografering. Det er muligt at printe et selv her, denne version er ikke betalt på forhånd, men er flot sat op og perfekt til gave, fin en flot kuvert og vedlæg evt en sød lille hilsen. Nå i så kommer til fotografering betaler i der. Vil i hellere betale på forhånd så kontakt mig og jeg lave et gavekort men kode og som kan indholde lige hvad i ønsker. Om det er kun fotografering eller fotografering inkl billeder det bestemmer i.