Se det nye studie

Jeg har fået mig en upgrade.

Da jeg gerne vil tage endnu bedre billeder, synes jeg det var tid til at få updateret noget udstyr. Derfor var jeg ude og købe en stor styg flash som jeg kan sætte på min nye 120 cm softbox. Dertil har jeg fået en mindre sofa så jeg nu kan vende mit studie om i forhold til sidste år 2020. Dette giver mere plads i studiet. I starten af 2022 fik jeg også to baggrundslamper som lyser ind på min hvide baggrund. Og ikke nok med det så i februar 2022 købte jeg et nyt og bedre kamera. Læs mere nedenfor om hvad de forskellige ændringer har gjort for mig og dine billeder.

Hvad betyder dette for dig som kunde?

For at vise dig hvad denne forskel i udstyr og omrokering har af betydning for dig. Kan du her under se en fotografering med det gamle udstyr og en fotografering med det nye udstyr.

Før billede 2016 – 2020

Her er et billede af Min hund Nahla, hvor jeg bruger eksteren blitz på kamera.

Jeg har studie på den korte led, da min gamle sofa fylder for meget.

Jeg er nødt til at tage billeder med iso 400.

Jeg er nødt til at rediger billedet meget lyser, og der er altså noget skarphed der går tapt.

Efter billede 2021

Her er et billede af min hund Nahla i det nye fotostudie.

Jeg har fået en stor kraftig flash og med en 120 cm softboks, har drejet studie så der er mere gulvplads og jeg kan komme længere tilbage.

Dette er med til at give et lyser billede fra start og derved opnår jeg en skarper kvalitet.

Billedet her behøver ikke alverdens redigering.

Nu med baggrundslamper også 2022

Jeg fået mig endnu mere udstyr, nemlig to lamper der lyser ind på min baggrund. Dette er med til at fjerne evt. skygger der lander bag ved modellen, og til at give en mere ens-farvet baggrund

Nyt kamera 2022

I februar 2022 fik jeg mig nyt kamera. Dette kamera gør at jeg kan levere endnu skarper og større billederne, så i kan få et bedre resultat i vil også kunne bruge det til storformatsprint.