Fotografering hos mødregruppen, af alle børnene.

Er du en stolt mor i en travl mødregruppe, der ønsker at forevige de øjeblikke, der betyder mest? Lad mig, som professionel fotograf, hjælpe med at skabe smukke minder lige fra komforten af dit eget hjem.

Jeg tilbyder specialiseret fotografering hjemme hos mødregrupper, hvor jeg fanger de mest dyrebare øjeblikke med dine små. Fra søde smil til de små skridt, min mission er at fange den ægte skønhed og kærlighed i hvert billede.

Jeg medbringende mit eget fotoudstyr og kan jeg skabe et fuldt funktionelt studie, der passer til dine behov. Alt, hvad jeg kræver, er et minimalt område på 3×3 meter gulvplads for at opstille mit udstyr og skabe det perfekte miljø til fotografering.

Uanset om det er en formel fotosession hvor jeg sætte hele mit studie op eller mere afslappede øjeblikke i di hjemmelig omgivelser, er jeg her for at fange minderne, som du vil skatte i årene fremover.

Pris

  • Jeg er der i 2 timer + tid til at stille op og pakke sammen.
  • Pris 1000 kr. for fotografering
  • 150 kr. pr billede der vælges – Redigeres og leveres digitalt, fremkaldelser kan tilkøbes se prisliste her

Jeg kører i Vejle, Hedensted, Horsens, Odder, Silkeborg, Nørre Snede, Brædstrup, Skanderborg, Århus samt småbyerne der i mellem.

Lyder det som noget i har lyst til så kontakt mig eller book online med det samme.

Security Code:
security code
Indtast sikkerhedskoden:

Submit

Fordele ved mødregruppefotografering

  • Jeg kommer til jer
  • I kendte omgivelser for jer
  • Plads til at vente, og derved plads til dit barn kan få mad, blive skiftet imens de andre får taget billeder

Ønskes der fotografering i mit studie med søskende eller mere tid til fotografering af baby. Så kan man booke en tid online til foto i studie her i Tebstrup lige mellem Skanderborg og Horsens.