Mit fotostudie er at finde i Tebstrup som ligger lige udenfor Horsens når man er kørt forbi Gedved i Horsens.

Ved mig skal en fotografering være behaglig, og der skal være plads og tid til udfordringer. Jeg har taget masser af billeder af børn, unge og voksne.

Pris for en fotografering er 450 kr. og pr digitalt billede 150 kr. Se flere priser her.

Fotografen

Jeg hedder Mona Dahl og jeg har haft eget fotostudie siden 2016, her på min bopæl. Jeg er selvlær men har også været ansat som skolefotograf. Jeg er mor til to dejlige børn en fra 2016 og en fra 2018, og så er jeg gift med min dejlige mand.

Digitale billder

Jeg tilbyder altid billederne digitalt, da jeg ved hvor skønt det er at kunne bruge billeder til facebook, instagram og i fotobøger. Portrætbilleder af voksne er også nødtvendig digitalt hvis man gerne vil bruge et på linkedin.

Fremkaldelser

Udover altid at levere digitalt, så kan jeg også fremkalde, det gør jeg selv og kan derfor lever hurtig. Jeg fremkalder op til A3 størrelse.

Opdateret fotostudie

Sommeren 2021 fik jeg ny stor lampe samt en breder baggrund og i starte af 2022 fik jeg nye lamper til min baggrund, så nu jeg kan lege endnu mere med lysset og tage endnu bedre billeder af dig eller en du kender. Læs mere om datatering af fotostudie her.


Hvilke typer af fotografering er der?

Jeg tilbyder mange forskellige typer af fotografering, her kan du læse om nogle af dem. Men er der noget som ikke lige er på listen, så bare spørg så ser vi på om det ikke godt kan lade sig gøre alligevel.


Jeg håber vi ses til fotografering her på min bopæl eller ude på lokation.

Venlig hilsen Fotograf Mona Dahl

Fotograf Mona Dahl