Mor vil sikkert blive rigtig glad for et billede af kæresten og børne sammen. Få Taget et billede til en mors dags gave som sikkert vil glæde i mange år. Et billede mor kan have på sin telefon, for jeg levere altid digitalt.

Som mor har man ofte mange billeder af sine børn på telefonen, men nogle gange mangler mor nu alligevel det billede med både kæresten og børne som hun kan have på sin telefon, have som baggrund på computer. Et billede hun vil kunne kigge stolt på. Et billede kæresten måske vil have som sit nye facebook profilbillede.

Jeg levere altid billeder digitalt først. Der er dog stadig mulighed for at få det fremkald hvis nu mor også vil have et indrammet billede, klare jeg også den. Se priser for fotografering og fremkaldelser her.

Ikke kun til mors dag

Et billede af jer til partneren, behøver ikke kun at være til mors dag. Det kan også være personen snart har fødselsdag du ønsker at overraske din kæreste med et dejligt billede af dig og børnene.

Mulighed for enkle billeder også

Når nu i er her, tager jeg også gerne portrætbilleder af jer enkelthvis, hvis i ønsker. Det kan være et billede af dig, som kan bruges til linkedin, facebook m.m.. Det kan også være portrætbilleder af børnene som kan gives i julegave til bedsteforældrene. Mor vil sikkert også blive glad for et søskende billede af børnene.

Personlig gave

Et billede af jer som mors dags gave, er en meget sød og personlig gave. En gave hun sikkert ikke havde forventet, en gave som med sikkerhed vil glæde. Ønsker i at mor også skal være med på billedet, så giv selve fotografering i gave, og i kan få taget et dejlig familiebillede med jer alle. Jeg sætte 45 min af til fotografering så der er god mulighed for at nå lidt forskelligt. Vi kan tage portrætter af jer alle, søskendebilleder og billeder af kæresten og børnene.